WK Indoor Bowls op TV

Evenals voorgaande jaren worden ook dit jaar de belangrijkste wedstrijden van het WK Indoor Bowls uitgezonden. Deze wedstrijden zijn te volgen vanaf 20 januari telkens vanaf 14:00 uur op BBC2. Spreekt Bowls als spel of als sport u aan, kom dan zonder enige verplichting eens kijken bij onze vereniging.

 

 Spelers van BCT spelen mee in het jaarlijkse sprokkeltoernooi

Vier spelers van Bowls Club Tilburg hebben op zaterdag 16 november mee gedaan aan het Sprokkeltoernooi in Breda. In dit gezellige toernooi krijgen de spelers per ronde een andere partner toebedeeld om zo samen een pairs wedstrijd te spelen. Na drie ronden wordt gekeken welke speler de meeste punten verzameld heeft en helaas viel dit keer niemand van onze vereniging in de prijzen. Jan Kraker heeft weer een foto presentatie gemaakt die je door hier te klikken kunt zien.

Nederlands Kampioenschap Australian Pairs

Frans Smulders van Bowls Club Tilburg is het gelukt om samen met zijn partner Frans Roberts van Bowls Club Eindhoven Nederlands Kampioen Australian Pairs te worden in Breda. Deze variant van de Bowls sport wordt dit jaar voor het eerste jaar door de NIOBB georganiseerd. De beste dames en heren teams streden op 12 en 13 oktober voor de felbegeerde titel.

Team van BCT wint 3e prijs in Oss

Een team van Bowls Club Tilburg heeft deelgenomen aan het goed georganiseerde “Australian Pairs” toernooi in Oss. Jan Kraker en Frans Smulders wonnen daar drie van hun vier wedstrijden wat uiteindelijk een 3e plaats opleverde. Slechts twee shots verwijderd van de nummer twee. Klik hier om de presentatie te zien die door Jan van dit toernooi gemaakt is.Omroep MAX promoot Bowls

Omroep Max heeft op zijn website een uitgebreid artikel geplaatst over de bowlssport. Klik hier om te zien hoe onze dierbare sport wordt gepromoot.


WK Bowls op TV

De wereldkampioenschappen indoor Bowls zijn weer begonnen.

Vanaf maandag 21 januari  tot en met zondag 27 januari zijn de wedstrijden te volgen op BBC 2, telkens van 14:00 tot 18:00 uur.

Voor het uitzendschema van de BBC kijk op: https://www.bbc.com/sport/bowls/46701802

Het toernooi zelf is al op 10 januari begonnen en alle wedstrijden zijn te bekijken op Youtube: https://www.youtube.com/user/WorldBowlsTour