14-01-2022 WK Indoor Bowls ook in 2022 weer op TV

Evenals voorgaande jaren worden ook dit jaar de belangrijkste wedstrijden van het WK Indoor Bowls uitgezonden. Deze wedstrijden zijn te volgen vanaf maandag 17 januari telkens vanaf 14:00 uur op BBC2. Alle wedstrijden van dit toernooi zijn te bekijken via Youtube via de link: https://www.youtube.com/user/WorldBowlsTourSpreekt Bowls als spel of als sport u aan, kom dan zonder enige verplichting eens kijken bij onze vereniging.

 

15-10-2021 Niet in de prijzen op het Rotterdam Charlois toernooi

Ondanks een prima start is het Jan Kraker en Frans Smulders niet gelukt om op het Charlois Pairs toernooi in de prijzen te vallen. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen een sterk spelend thuisteam dat uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam en er met de tweede prijs vandoor ging. Het was een goed georganiseerd toernooi op een mooie speellocatie. Jan heeft veel foto’s gemaakt en in een presentatie verwerkt (klik hier om de presentatie te zien). 

 

28-08-2021 1e plaats op jubileumtoernooi van IBC Rotterdam

Het is Jan Kraker en Frans Smulders gelukt om op het jubileumtoernooi van de Indoor Bowls Club Rotterdam de eerste plaats te halen. Het toernooi werd georganiseerd in de WION sporthal in Rotterdam. Dit toernooi werd ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van IBC Rotterdam georganiseerd en er deden 20 teams mee. De club IBC is nog maar een kleine vereniging, maar bleek prima in staat om er een sportief en gezellig toernooi van te maken. Na afloop een feestelijke afsluiting ter gelegenheid van het jubileum. We hopen dat ze nog jaren Bowls blijven spelen.

 

16-11-2019 Spelers van BCT spelen mee in het jaarlijkse sprokkeltoernooi

Vier spelers van Bowls Club Tilburg hebben op zaterdag 16 november mee gedaan aan het Sprokkeltoernooi in Breda. In dit gezellige toernooi krijgen de spelers per ronde een andere partner toebedeeld om zo samen een pairs wedstrijd te spelen. Na drie ronden wordt gekeken welke speler de meeste punten verzameld heeft en helaas viel dit keer niemand van onze vereniging in de prijzen. Jan Kraker heeft weer een foto presentatie gemaakt die je door hier te klikken kunt zien.

 

12-10-2019 Nederlands Kampioenschap Australian Pairs

Frans Smulders van Bowls Club Tilburg is het gelukt om samen met zijn partner Frans Roberts van Bowls Club Eindhoven Nederlands Kampioen Australian Pairs te worden in Breda. Deze variant van de Bowls sport wordt dit jaar voor het eerste jaar door de NIOBB georganiseerd. De beste dames en heren teams streden op 12 en 13 oktober voor de felbegeerde titel.

 

21-09-2019 Team van BCT wint 3e prijs in Oss

Een team van Bowls Club Tilburg heeft deelgenomen aan het goed georganiseerde “Australian Pairs” toernooi in Oss. Jan Kraker en Frans Smulders wonnen daar drie van hun vier wedstrijden wat uiteindelijk een 3e plaats opleverde. Slechts twee shots verwijderd van de nummer twee. Klik hier om de presentatie te zien die door Jan van dit toernooi gemaakt is.Omroep MAX promoot Bowls

Omroep Max heeft op zijn website een uitgebreid artikel geplaatst over de bowlssport. Klik hier om te zien hoe onze dierbare sport wordt gepromoot.